Slide background
Kom langs in onze showroom
Slide background
Nieuwsgierig naar onze nieuwe producten?
Bekijk onze showroom!
Slide background
Een greep uit onze collectie pallettrucks
Slide background
Gebruikte trucks: zie rubriek tweedehands producten

Disclaimer

Posted on februari 20th, 2014 by Jesse Bakker

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:

a. Pallettruck Twente v.o.f: de eigenaar van de website;
b. Gebruik(en): alle denkbare handelingen;
c. U: de gebruiker of bezoeker van de website;
d. De content: alle in de website aanwezige inhoud;

2. Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie met betrekking tot onze diensten aan onze afnemers.

3. De onderstaande disclaimer is van toepassing op alle pagina’s van de website van Pallettruck Twente v.o.f. (hierna ‘Pallettruck Twente’) die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer

4. De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, Pallettruck Twente aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

5. Pallettruck Twente is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde websites of bestanden waarnaar wordt verwezen.

6. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud van de content, beeldmerken en logo’s van Pallettruck Twente mede inbegrepen, of delen daarvan, maken inbreuk op de intellectuele rechten.

7. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op al dan niet publiek toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Heeft u nog vragen of wilt u nadere informatie omtrent de disclaimer? Neemt u dan gerust contact o p met Pallettruck Twente middels een e-mail gericht aan info@pallettrucktwente.nl